Română | English

Livrare produse

Livrarea produselor se poate realiza doar pe teritoriul României și se poate face oriunde în țară prin poștă sau curier.
Atenție! Livrarea prin curier se efectuează doar în aria de acoperire a firmei Urgent Cargus. În cazul în care adresa de livrare nu se află în această arie de acoperire, coletele se expediază prin Poşta Română.

Cost transport

Costul transportului este preferențial, parțial suportat de către Ambrosia Bioscience S.R.L., astfel încât cheltuielile aferente transportului să rămână fixe, indiferent de valoarea comenzii. Astfel, valoarea transportului care se va adăuga pe factură la valoarea produselor comandate, va fi următoarea:
• 10 lei, pentru opțiunea livrare prin Poșta Română
• 15 lei, pentru opțiunea livrare prin Curier Rapid
Pentru comenzile online costul transportului este automat calculat și adăugat pe formularul de comandă în funcție de modalitatea de livrare aleasă.

Termen de livrare

Prin Poșta Română, durata transportului este de circa 3-4 zile lucrătoare din momentul expedierii. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința Ambrosia Bioscience, datorate terţilor. Pentru a ridica coletul, trebuie să vă deplasați la oficiul poștal de care aparține adresa dumneavoastră. În mod normal, în momentul în care coletul dumneavoastră sosește la oficiul poștal, poștașul vă lasă în cutia poștală un aviz prin care sunteți anunțați că a sosit coletul și sunteți invitați să mergeți la oficiul poștal pentru a-l ridica. Dacă nu primiți avizul în 3-5 zile lucrătoare de la momentul în care ați fost informat că s-a efectuat livrarea coletului, vă recomandăm să verificați la Oficiul Poștal primirea coletului. Atenție! Coletele sunt păstrate la Oficiul Poștal timp de numai 10 (zece) zile calendaristice după care sunt returnate.

Prin CARGUS, durata transportului este de o zi sau două din momentul expedierii comenzii, în funcție de localitatea de destinație. În ziua livrării, veți fi contactat de către curier, pentru a vi se aduce coletul la adresa de livrare pe care ați introdus-o în formular. Livrările se fac între orele 09-17.
 | Cum cumpăr  | Cum plătesc  | Livrare produse  | Termeni şi condiţii  | Politica de confidenţialitate  | ANPC